Thursday, October 20, 2016

VITAMILK BY DIAN"Z

VITAMILK BY DIAN'Z

PRICE: 
 1 KOTAK RM65.00/30 SACHET
10 KOTAK RM530.00
(HARGA TAK TERMASUK POS)


WHATSAPP :012 6286931
CALL :011 15389425
@
SALJU DEMINA ENTERPRISE
NO 12 ARKED EMPIRE
JALAN TUNKU IBRAHIM
05000 ALOR STAR,KEDAH
CALL: 012 4144041/0134760392




ni bahan2 utama yang ada dlm #dianzvitamilk

untuk ibu menyusu dan mengandung
sgt2 bgus untuk meningkatkan penghasilan susu ,

beri tenaga, naik kan seri muka..



untuk yang baru plan2 nk baby tu..

sgt bagus untuk kuat kan rahim

ni adalah ikhtiar


rahim yang sihat mudah dapat zuriat
sbb sesetgh org gugur sebab rahim nye lemah dan tak bersedia utk mengandung

sesuai dgn tagline dia #HEALTHYFORU #HEALTHYFOR2..









TESTIMONI VITAMILK BY DIAN'Z















Saturday, September 17, 2016

NANO REMOVAL CREAM

NANO REMOVAL CREAM
(70ML)

PRICE:
RM60.00 SM
RM65.00 SS
(HARGA DAH TERMASUK POS)


KELEBIHAN NANO REMOVAL HAIR CREAM :

Cara penggunaan semudah ABC 

Tidak Perlu Wax & Tidak Perlu Cukur 

Nano Removal akan melambatkan pertumbuhan bulu sehingga 4 minggu. 

Mencabut bulu hingga ke akar 

Tidak perlu lagi shave atau wax yang menyakitkan 

30 x LEBIH PANTAS daripada cabutan manual 


Akan mengurangkan Kehitaman 

Apabila di sapu, Daki-daki degil yang telah lama terkumpul akan keluar & anda boleh lihat di tisu 

Effect yang cepat iaitu Serta Merta 

Dapat menghilangkan bau badan (Jika anda menggunakan di bahagian Ketiak) 
Ia langsung TIDAK MENYAKITKAN & MEMEDIHKAN 

Mempunyai Kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) - NOT151200270K 

Sebotol berat 70ml



Cara Guna NRC
===========
sapu pada bahagian bulu , tunggu seketika (5minit ) , 
lap dgn wet tisu dan bilas
tak perlu cabut , tak perlu wax . tak perlu cukur

Kelebihan NRC
===========
; semudah ABC , tak perlu cabut , tak perlu wax . tak perlu cukur
;- mencabut hingga ke akar
;- mengurangkan kehitaman 
;- apabila di sapu akan keluar daki2 degil ( lihat pada tisu )
;- kesan serta merta
;- bulu lebih lmbt tumbuh
;- kurangkan bau badan ( jika di gunakan di kawasan ketiak )
;- tidak memedihkan , tidak menyakitkan
;- kelulusan kkm ( NOT151200270K )
======

- boleh di gunakan semua peringkat umur ( asalkan ada bulu )
- selamat untuk ibu mengandung + menyusu
- di gunakan di kawasan bulu sahaja (ketiak,tangan dan kaki )

======
sgt sesuai combo dgn nano
sbb bila pakai nano tpi masih cukur bulu akan buat ketiak  hitam semula
tp bila guna nano lightener cream + nano removal cream
kompem ketiak dah tak hitam
=====================

TESTIMONI NANO REMOVAL CREAM




Thursday, July 9, 2015

NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ

NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ
NEW PACKING
(15 GRAM)

PRICE:
RM45.00 SM
RM50.00 SS
(HARGA DAH TERMASUK POS)

WHATSAPP :012 6286931
CALL :011 15389425
@
SALJU DEMINA ENTERPRISE
NO 12 ARKED EMPIRE
JALAN TUNKU IBRAHIM
05000 ALOR STAR,KEDAH
CALL: 012 4144041/0134760392


#COD BERTAM/KEPALA BATAS,PENANG
012-6286931

PACKING BARU!!!





Muka putih bersih dan kulit badan mulus namun masih dibelenggu dengan masalah kesan hitam di ketiak dan hitam di celah peha!! 
Walaupun kedudukannya sulit dan tersembunyi tetapi kesan gelap ini mencacatkan penampilan dan membuatkan wanita berasa rendah diri terutama bagi golongan yang gemar mengenakan pakaian tidak berlengan. NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ mampu mengembalikan keyakinan anda untuk tampil menawan!!! Usah berlengah lagi, jom cantikkan diri!

KANDUNGAN BAHAN DALAM NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ

Water, Glycerin, Propylene Glycol, Ceteth-20, Cyclopentasiloxane, Jojoba Oil, DL-Tocopheryl Acetate, Lactic Acid, Allantoin, Linoleic Acid, Titanium Dioxide, Kojic Acid, Caprylyl Glycol, Aloe Vera Extract, Sodium Polyacylates


 KEISTIMEWAAN NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ

✔ Kesan seawal 7 hari
✔ Memutihkan masalah utama wanita
✔ Sesuai untuk semua peringkat umur
✔ Digunakan di bahagian ketiak, celahan miss v, siku dan lutut (tidak di galakan sapu di bahagian dada) 
✔ Krim unik tanpa bahan kimia (perlu di simpan di dalam peti ais) untuk kekal lama. Jika tidak disimpan di dalam peti ais pon boleh tapi kemungkinan lebih cepat krim bertukar warna. 
✔ Selepas dibuka, krim perlu dihabiskan dalam masa 1 bulan maksima 2 bulan sebelum krim bertukar kehitaman (natural based memang begitu perlu dihabiskan segera)
✔ Tiada bau-bauan 
✔ Krim berwarna light purple
✔ KKM approved

CARA PENGGUNAAN NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ

✔ Sapu nipis 2 kali sehari selepas mandi di kawasan bermasalah (gelap)
✔ Tak perlu di bilas
✔ Boleh memakai deodorant selepas menggunakan krim ini 
✔ Berat 10 gm

Q & A MENGENAI NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ

Q : Apa itu NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ?
A : Krim berwarna light purple tanpa bau-bauan berasaskan natural untuk mencerahkan bahagian gelap seawal 7 hari

Q : Berapa lama 1 botol NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ boleh tahan?
A : 1 botol / 10gm  boleh di gunakan maksima 2 bulan jika disimpan di dalam peti ais (contoh tempat telur) selepas dibuka

Q : Saya tiada peti ais, bagaimana ya?
A : Anda boleh menggunakan seperti biasa tetapi jika TIDAK disimpan di dalam peti ais, ketahanan krim mungkin bertahan 1 bulan sahaja berbanding di dlm peti ais (2 bulan)

Q : Saya beli kuantiti yang banyak 20 - 30 botol.  Perlu ke simpan semua di dalam peti ais?
A : TIDAK. Hanya perlu di simpan di dalam peti ais selepas krim di buka

Q : Macam mana cara menggunakan NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ?
A : Sapukan nipis di bahagian miss v (celah paha dan permukaan), ketiak, lutut, siku atau di bahagian gelap 2 kali sehari selepas mandi. Tidak perlu di bilas / basuh

Q : Lelaki boleh pakai  tak NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ?
A : Boleh digunakan LELAKI DAN WANITA SEAWAL usia bayi

Q : Baby boleh gunakan tak? 
A : Ya, boleh digunakan pada baby (contoh lutut hitam akibat merangkak)

Q : NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ boleh disapu di bahagian mana ??
A : Lutut, siku, buku lali, celah2 miss V, ketiak dan kawasan gelap berdaki. Ia tidak sesuai utk parut dan bibir gelap

Q : Boleh digunakan oleh ibu mengandung dan menyusu?
A : Ya tetapi tidak digalakkan sapu di bahagian dada (nyusu bayi)

Q : Selepas menggunakan NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ. boleh tak saya menggunakan deadorant?
A : Ya. Anda boleh memakai deadorant selepas menggunakan NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ. Tidak perlu basuh atau bilas

Q : Adakah NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ mendapat kelulusan KKM?
A : Ya ADA. NOT150603581K


Q : Adakah krim ini boleh digunakan ketika solat? Perlukah saya membasuhnya?
A : TIDAK. Ia 100% halal

Q : Adakah NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ akan membuatkan bulu saya gugur? 
A : TIDAK, krim ini tidak menggugurkan bulu

Q : Saya mempunyai kulit yang sensitif /ezcema, boleh tak saya menggunakannya?
A : Tidak digalakan jika kawasan yang ingin anda sapu sudah sedia mengelupas

Q : Adakah boleh digunakan di bahagian muka?
A : Tidak digalakkan 

Q : Apakah bahan2 NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ? Adakah ia mempunyai kimia paraben?
A : TIDAK. Bahan yang terkandung dalam NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ ialah Water, Glycerin, Propylene Glycol, Ceteth-20, Cyclopentasiloxane, Jojoba Oil, DL-Tocopheryl Acetate, Lactic Acid, Allantoin, Linoleic Acid, Titanium Dioxide, Kojic Acid, Caprylyl Glycol, Aloe Vera Extract, Sodium Polyacylates

Q : Saya menggunakan NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ dan kulit saya menjadi gatal?
A : Bahan di dalam krim tidak sesuai / alergik untuk anda. Berhenti mengunakannya serta merta

Q : Adakah kulit saya akan menjadi gelap semula selepas berhenti menggunakan NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ / Adakah saya perlukan NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ sepanjang hidup saya ?
A : TIDAK. Anda boleh berhenti menggunakan NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ selepas anda berpuas hati dengan result nya dan kulit anda akan kekal cerah jika anda kurang bercukur 


TESTIMONI NANO






ARTIS DAN NANO












TESTIMONI















Monday, April 20, 2015

DIAN'Z VITAMIN C & E + EXTRA PEARL

DIAN'Z VITAMIN C & E + EXTRA PEARL
(30BIJI)

PRICE

1 botol RM45 (POS RM5SM RM10SS)

2 BOTOL RM90 FREE POSTAGE

3BOTOL RM130 FREE POSTAGE

11 BOTOL RM385 (TAK TERMASUK POS)

READY STOCK


WHATSAPP :012 6286931
CALL :011 15389425
@
SALJU DEMINA ENTERPRISE
NO 12 ARKED EMPIRE
JALAN TUNKU IBRAHIM
05000 ALOR STAR,KEDAH
CALL: 012 4144041/0134760392


#COD BERTAM/KEPALA BATAS,PENANG
012-6286931





#COD BERTAM/KEPALA BATAS,PENANG

NEW  EXTRA PEARL booster whitening 
dianz vitamin baru ! lebih power , kesan lebih cepat ,dan LEBIH MURAH
> whatsapp 012 6286931
lebih sedap + ada tambahan serbuk mutiara@pearl
booster utk kesan 2kali lebih cepat
- extra pearl akan membuat vitamin serap lebih cepat
- kulit lebih glowy dan berseri 
- memcptkan penumbuhan sel kulit baru
- sesuai untuk masalah parut , jerawat , resdung , stretch marks ,kulit kusam
SELAMAT IBU MENGANDUNG DAN MENYUSU
====
cara makan 
====
> 1 biji sehari selepas makan 
> 2 bji sehari utk BOOSTER WHITENING
======








ADA KKM



TESTIMONI DIANZ VITAMIN